Deze opstelling bestaat uit
Laat uw meubels door ons ontwerpen


Bekijk maatwerk per categorie:
Maatwerk


Kötter Werelds Wonen is expert in maatwerk. Teak, grenen of eiken, modern of juist klassiek: leg uw ideeën voor aan onze woonstylisten Zij maken er een duidelijke werktekening van en onze meubelmakers in Indonesië en Nederland zorgen voor de perfecte afwerking.Teakhouten maatwerk uit Indonesië
De teakhouten maatwerk meubelen laten we maken in één van onze fabrieken in Indonesië. Daar weten ze heel goed hoe je met teak kunt werken. De markt in Indonesië kennen we als geen ander. Al jarenlang werken we er samen met de beste vakmensen. In die tijd hebben we de trend zien verschuiven van prachtig donker teak naar mooie modellen in oud en onbewerkt hout. Wat uw stijl ook is: wij kunnen het maken!

Grenen en eiken maatwerk uit Nederland
Voor de mooiste grenen en eiken maatwerk meubels kiezen we voor Nederlandse meubelmakers. Stuk voor stuk vakmensen die het ambacht echt in hun vingers hebben. In de meubelspuiterij zorgen we ervoor dat uw maatwerk meubels precies de goede kleur krijgen. 

Meer weten?
Of vrijblijvend verder praten met één van onze woonstylisten? Kom vrijblijvend langs in 1 van onze filialen in Oldenzaal of Nijverdal. 

Eetkamer tafel met aanzetstuk
Onderstel ivoor, blad onbewerk
Tuinbank 274688
Oud Teakhout
1 | 2 | 3 | 4 | >>

Meer maatwerk meublen
Voor meer maatwerk meubelen en actuele prijzen, bekijk het aanbod in een van de volgende showrooms:

Maatwerk meubelen Oldenzaal

Maatwerk meubelen Nijverdal