Kim K├Âtter
Design gecombineerd met natuurlijke materialen en strakke accessoires; dat is mijn keuze!
Een overzicht van de laatste trends

Hallo, ik ben Kim Kötter.

Ruim 25 jaar geleden begon mijn vader met een heel klein meubelzaakje aan de Kerkstraat in Glanerbrug. Inmiddels is dit kleine zaakje uitgegroeid tot een groot familiebedrijf met filialen in Oldenzaal, Nijverdal en Enschede. Mijn ooms hebben het bedrijf inmiddels overgenomen maar wat gebleven is, is dat gezellige sfeertje van toen en daar ben ik best trots op!

 

Kim's Choice

Toen ik onze meubels uitzocht en mijn ooms mij vroegen of ze mijn persoonlijke keuze, onder de naam Kim’s Choice,op de website mochten zetten, heb ik dan ook geen moment geaarzeld.

Hartstikke leuk toch! Ik ben als een blok gevallen voor de meubels in het gebroken wit met een rustiek teakhouten blad: de Victoria serie. En dat ik daar nog een vitrinekast op maat bij kon laten maken in exact dezelfde kleur was helemaal super! Maar misschien heb jij wel een hele andere smaak.

 

Je kijkt echt je ogen uit!

Geen probleem, want ze hebben zoveel verschillende stijlen bij Kötter Werelds Wonen daar kun jij ook slagen. Zeker weten! Bekijk de sfeerfoto’s maar eens op de homepage of ga gewoon gelijk naar één van de winkels in Oldenzaal, Nijverdal of Enschede. Je kijkt echt je ogen uit!


Bij mensen thuis

Oh ja, wanneer je de nieuwe meubels in huis hebt staan en je bent er trots op hoe gezellig het is geworden, maak dan ook een paar mooie sfeerfoto’s en mail die naar info@kotterwereldswonen.nl. De foto's komen dan in de rubriek “bij mensen thuis” te staan op deze website. 


Groetjes Kim